ADJ ESÉLYT

MAGADNAK

ADJ ESÉLYT

MAGADNAK

🏗 A lehetőségek kapuja

✈️♥️ Október 23.-án újra jegyet váltunk egy életre szóló utazásra és felszállunk a szívünk körül keringő repülőgépre.

✈️♥️ Szemügyre vesszük azokat a problémákat, amikkel nap, mint nap küzdünk és kikatapultálunk azokra a részekre, ahonnan problémáink gyökereznek.

👉Időpont: 2021 október 23.

👉Helyszín: Sepsiszentgyörgy

👉Várlak szeretettel!

Tegyük össze a fejünket mind

Épp ezért gondoltam arra, hogy tartsak képzéseket arról, amiről oly sokat meséltem már olvasóimnak és követőimnek.

Ha úgy érzed, hogy a könyvemtől függetlenül még szükséged lenne pár tanácsra, akkor meg van számodra a legjobb megoldás, van még lehetőség.

Ha szeretnél jelentkezni az elkövetkezendő képzéseimre, akkor kövesd nyomon ezen az oldalon a frissítéseket, vagy az oldal fejlécében található "Az élet tanításai (blog)" menüpont alatt csatlakozz bármely csoportomhoz.

A következő képzés

AEM Képzés 6 – 2021 / 10 / 23

Törlés

Helyszín: 

Sepsiszentgyörgy

Dátum:

2021 Október 23

Időtartam:

10:00 - 17:00 óráig

Az ár tartalmazza a képzést, munkafüzetet, vizet és a kávét

Ebéd külön oldható meg

 

 

 

Általános leírás

Egy hasonlattal fogom ezt most nektek leírni, bízom benne, hogy érteni fogjátok.

Az Út benned van. Teljesen mindegy, hol vagy, és mit csinálsz, miként az is mindegy, hogy kinek hiszed magad - önmagadat keresed! Bármit teszel, egy napon meg fogod találni az utat. Eldöntheted, hogy egy nehezebb utat választasz, vagy a lét könnyedségének útját, a döntés a te kezedben van. Még ha azt gondolnád, hogy nincs több kiút, csupán egylépésnyire vagy az úttól - az úthoz vezető kapu ugyanis belülről nyílik! Az élet olyan, mint egy film. A legtöbb ember úgy játssza el a szerepét, hogy észre sem veszi, hogy csupán egy filmről van szó. Mások felismerik ugyan az „életfilmet", de kívül érzik magukat rajta, holott benne cselekszenek. És csak nagyon kevesen állnak a vetítőgép mögött, és rendezik a filmet. Az igazi életet azonban csak az az ember éli, aki a kamera mögött áll, és tudatosan leforgatja az életfilmet, amely a saját forgatókönyve alapján készül. Azt is tudja, kié a mozi, és valójában kik is a nézők. A film címe így hangzik: Életjáték. Ebben a filmben mi magunk vagyunk a forgatókönyvírók, a rendezők, mi játsszuk a főszerepet, mi vagyunk a nézők, sőt a mozi társtulajdonosai is, ahol a filmet vetítik. A lényeg az, hogy mindezt tudatosítanunk kell! Minden a mi örömünkre teremtetett. Ha nem élvezzük a filmet, változtassuk meg a forgatókönyvet, játsszunk el egy másik szerepet, tudatosítsam magamban ezt a szerepet, és élvezzem az életjátékot!!

Kurt Tepperwein

Ha érdekel, hogy hogyan sajátíthatod el mind ezen tapasztalatokat, melyeket fent metafórikusan megemlítettem, jelentkezz bátran a képzéseimre!

JELENTKEZZ!

AKÁR PÁRODDAL, VAGY BARÁTAIDDAL

A LÉNYEG, HOGY AZ ELSŐ SZEMÉLY UTÁN KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ!